Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FinDRG-hanke tuottaa asiakasryhmittelyn sosiaalipalveluihin

FinDRG-hanke tuottaa asiakasryhmittelyn sosiaalipalveluihin

Sosiaalipalveluiden keskeisimmille asiakasryhmille ikäihmisille sekä mielenterveys- ja päihdeasiakkaille tuotetaan oma asiakasryhmittely.

Uusi asiakasryhmittely täydentää terveydenhuollon potilasryhmittelyä sosiaalihuollon alalla. Näin sosiaali- ja terveydenhuollon palveluketjusta saadaan eheämpi kokonaiskuva, mikä helpottaa toiminnan ohjausta.

Uusi asiakasryhmittely tulee kaikkien sote-organisaatioiden käyttöön. Tavoitteena on, että luokittelu on käytössä syksyllä 2019. Luokittelun tuottaa tänä syksynä käynnistynyt FinDRG-hanke.

FinDRG on Kuntaliitto-konsernin käynnistämä verkostohanke. Hanketta koordinoi FCG Konsultointi, jonka asiantuntijat tuottavat sisältöä yhteistyössä osallistuvien organisaatioiden kanssa. Hankkeessa ovat mukana Kuntaliitto, Heinolan kaupunki, Loviisan kaupunki, ESSOTE ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä sekä asiantuntijapanoksella THL ja Lääkäriliitto.

Muut sairaanhoitopiirit, kaupungit, yksityiset sote-yritykset ja erilaiset sote-järjestöt voivat vielä liittyä hankkeeseen.  

Osallistuvat organisaatiot rahoittavat hanketta, ja vaikuttavat kehitettäviin sisältöihin sekä lopputulokseen.

Tutustu FinDRG-hankkeeseen

Lisätiedot
Petra Kokko, johtaja, Hyvinvointi- ja ICT-palvelut
petra.kokko a fcg.fi, puh. 044 566 7009

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 5.9.2017Takaisin