Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Asiakastutkimus: FCG on asiantunteva, ammattitaitoinen ja vastuuntuntoinen

Asiakastutkimus: FCG on asiantunteva, ammattitaitoinen ja vastuuntuntoinen

Asiantunteva, ammattitaitoinen, luotettava ja vastuuntuntoinen. Näin luonnehtivat asiakkaat FCG Suunnittelu ja tekniikkaa käynnissä olevassa asiakastutkimuksessa.

FCG Suunnittelu ja tekniikka on mitannut asiakastyytyväisyyttä projekteissaan keväästä alkaen. Touko-elokuussa tutkimushaastatteluun vastasi 38 asiakasta. Lokakuuhun mennessä mitattavana on ollut 50 projektia. 

– Tuloksissa korostuu vahva asiantuntemuksemme ja ammattitaitomme. Myös projektinhallintamme asiakkaat kokevat olevan hyvällä tasolla, laatupäällikkö Suvi Järvinen FCG:stä kertoo.

Asiakaskysely 1

Asiakkaat haluavat suositella

Tyytyväisyydestä kertoo myös asiakkaiden halukkuus suositella FCG:tä yhteistyökumppaniksi. Suositteluhalukkuuden arvosanaksi FCG Suunnittelu ja tekniikka saa hienosti 60 asteikolla 0-100.

– Luku on asiantuntijatehtävissä erinomainen. Jos suositteluluvuksi saa yli 50, se on todella hyvä, Järvinen iloitsee.

Käynnissä oleva asiakastutkimus kytkeytyy osaksi FCG Suunnittelu ja tekniikan uutta laatu- ja ympäristöjärjestelmää.

– Järjestelmä edellyttää, että olemme tietoisia, miten onnistumme projekteissa ja että seuraamme asiakkaiden tyytyväisyyttä.

– Lisäksi saamme oman toimintamme kehittämiseen paljon ideoita ja tiedämme, mitkä ovat ne onnistumisemme, joita meidän kannattaa jatkossakin vaalia, Järvinen kiteyttää läpi syksyn jatkuvan kyselyn antia. 

Asiakaskysely 3

Lainaukset ovat asiakkaiden kyselyssä antamia palautteita.


Lue lisää palveluistamme FCG Suunnittelu ja tekniikka

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 26.10.2017Takaisin