Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Kauppalehti: Kuntarekry.fi on vuosituhannen onnistuneimpia it-hankkeita

Kauppalehti: Kuntarekry.fi on vuosituhannen onnistuneimpia it-hankkeita

Aina eivät it-hankkeet osu ihan nappiin, mutta toisinaan osuvat – ja enemmänkin. FCG:n Kuntarekry.fi-palvelu on yksi 2000-luvun it-hankkeiden loistavista onnistujista.

Näin kertoo Kauppalehti (3.10.2017), kun se listaa tämän vuosituhannen parhaat it-menestyjät jutussaan It-hankkeet eivät aina epäonnistu: Tässä 10 loistavaa onnistumista. 

Kauppalehti nosti kunta-alan rekrytointipalvelu Kuntarekryn seitsemännelle sijalle onnistujalistalle, jossa on mukana  muun muassa Vantaan Energian, elintarvikeyhtiö Rasion, Tullin ja Nokian it-hankkeita.

”Kuntien rekrytointipalvelu meni nappiin. Vuoden 2010 syyskuussa avatussa Kuntarekry-palvelussa vierailtiin vuonna 2016 noin 1,7 miljoonaa kertaa. Palvelua rakentamassa oli lähes 20 kuntaorganisaatiota ja se on kerännyt runsaasti kiitosta.” perustelee lehti valintaa.

Kuntarekry on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu. Työnhakijoille palvelu tarjoaa tuhansia avoimia työpaikkoja kaikkialta Suomesta ja helpot työkalut niiden hakemiseksi. Rekrytoinnissaan Kuntarekryä käyttää yli 250 kuntaa, kaupunkia tai kuntien omistamaa yritystä. 

Kuntarekry.fi-palvelun tuottaa FCG Kuntarekry Oy ja rekrytointijärjestelmästä vastaa FCG Elbit Oy. 

Tutustu Kuntarekry.fi 

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 4.10.2017Takaisin