Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Tiesitkö että: FCG toimi viime vuonna 77 maassa

Tiesitkö että: FCG toimi viime vuonna 77 maassa

FCG toimii maailmalla kaikkiaan 77 maassa. Vuonna 2016 kansainvälisiä projekteja toteutettiin yhteensä 174.

FCG:n kansainvälinen liiketoiminta koostuu kotimaassa toimivasta FCG International Oy:stä sekä tytäryhtiöverkostosta Ruotsissa, Virossa, Bulgariassa, Singaporessa, Uudessa Seelannissa, Keniassa ja Turkissa sekä pysyvistä edustustoista Kreikassa ja Ecuadorissa. 

Vuonna 2016 noin 40 prosenttia koko FCG-konsernin liiketoiminnasta tuli kansainvälisten tytäryhtiöiden paikallisen toiminnan tai kansainvälisten kehityshankkeiden kautta. Viime vuosien aikana FCG on vahvistanut toimintaansa paitsi yritysjärjestelyiden kautta Pohjoismaissa, myös Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Ensimmäinen kansainvälinen projekti toteutettiin Tunisiassa 1967. Tänä vuonna tuleekin kuluneeksi 50 vuotta FCG:n kansainvälisen toiminnan käynnistymisestä. 

50 Years Worldwide Asia Blue


Vahva sote-alan toimija Pohjoismaissa

  1. Pohjoismaisesta liiketoiminnasta osa muodostuu sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista toiminnan ja talouden arvioinnin tueksi. Osa näistä palveluista on FCG:n Konsultoinnin liiketoimintaa. Uusin yritys on tänä vuonna perustettu FCG Prodacapo Group, jolla on tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

    Lue lisää FCG:n kansainvälisestä toiminnasta Annual Report 2016

Kartassa on kuvattuna maat, joissa toteutettiin kehityshankkeita vuonna 2016.

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 2.10.2017Takaisin