Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Asiakastutkimus: FCG:llä on syvä ymmärrys asiakkaan toimialasta

Asiakastutkimus: FCG:llä on syvä ymmärrys asiakkaan toimialasta

FCG Konsultointi tuntee ja ymmärtää asiakkaidensa toimialaa. Konsultointi on kumppani, jota on helppo lähestyä ja jonka kanssa voi luotettavasti tehdä yhteistyötä. Näin suosittelevat asiakkaat FCG Konsultointia yhteistyökumppaniksi tuoreessa asiakaskyselyssä.

FCG Konsultointi tuntee ja ymmärtää asiakkaidensa toimialaa. Konsultointi on kumppani, jota on helppo lähestyä ja jonka kanssa voi luotettavasti tehdä yhteistyötä. Näin suosittelevat asiakkaat FCG Konsultointia yhteistyökumppaniksi tuoreessa asiakaskyselyssä. 

FCG Konsultointi selvitti tärkeimpien asiakkaidensa mielikuvia toiminnastaan lokakuussa. Haastatteluun vastasi 22 asiakasta kunnista, kaupungeista, kuntayhtymistä ja yrityksistä.

Asiakaskysely Konsul 1


Erityisen tyytyväisiä asiakkaat ovat oman yhteyshenkilöönsä FCG:llä. Yhteistyö heidän kanssaan sujuu asiakkaiden mukaan erinomaisesti. Hyvä vuorovaikutus ja viestintä parantavat tätä entisestään. Asiakkaat antavatkin yhteyshenkilölleen suositteluarvosanaksi peräti 94 asteikolla 0-100.

 –  Erinomaiset asiakastutkimuksen tulokset kertovat FCG:n kyvystä ymmärtää syvällisesti asiakkaidensa tarpeita. Tämä antaa FCG:lle vahvan perustan toimia asiakkaidensa luottokumppania myös tulevaisuudessa muuttuvassa toimintakentässä, Konsultointi-liiketoimintaryhmän johtaja Tommi Patanen toteaa.

Kiitosta asiakkaat antavat FCG Konsultoinnille lisäksi esimerkiksi ihmisläheisestä, asiakasta kuutelevasta ja kunnioittavasta työstä sekä joustavasta ja aktiivisesta otteesta tarttua asiakkaan tarpeisiin.

Asiakaskysely Kons 2

Lue lisää  FCG Konsultoinnin palveluista

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 6.11.2017Takaisin