Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG Kuntarekry Oy ja FCG Elbit Oy yhdistyvät 1.1.2018 - olemme nyt FCG Talent Oy

FCG Kuntarekry Oy ja FCG Elbit Oy yhdistyvät 1.1.2018 - olemme nyt FCG Talent Oy

Nimi muuttuu ja palveluntarjonta laajenee. Kunta-alan johtavaa Kuntarekry.fi-rekrytointipalvelua tuottava FCG Kuntarekry Oy ja ohjelmistopalveluyhtiö FCG Elbit Oy yhdistyvät tammikuun 2018 alusta lukien FCG Talent Oy:ksi.

Yhdistyminen tuo asiakkaidemme saataville entistä laajemmin henkilöstötiedon hallintaan liittyviä ohjelmistopalveluita ja lisää ominaisuuksia jo käytössä oleviin ohjelmistoihin.
FCG Talent Oy on globaali ohjelmistotoimittaja, joka kehittää moderneja, innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistoratkaisuja rekrytointiin, henkilöstötiedon hallintaan, henkilöstön kehittämiseen sekä kuntoutuslaitosten toiminnanohjaukseen.

FCG Talent Oy:n päätuote on Kuntarekry.fi-palvelu, joka on valtakunnallinen kunta-alan työnhaku- ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu. Kuntarekryä käyttää rekrytoinnissaan yli 250 kuntaa, kaupunkia, kuntayhtymää ja kuntien omistamaa yritystä kaikkialla Suomessa. FCG Talent Oy:llä on merkittäviä yritysasiakkaita. Palvelussa käy 1,7 miljoonaa työnhakijaa ja sen avulla käsitellään 62 000 rekrytointia sekä 180 000 sijaistarvetta vuodessa. Volyymit ovat vahvassa kasvussa.

Kuntarekry.fi on aloittanut toimintansa vuonna 2010 ja se listattiin yhdeksi vuosituhannen menestyksekkäimmistä it-hankkeista Kauppalehden artikkelissa lokakuussa 2017. Palvelua kehitetään jatkuvasti ja kevään aikana Kuntarekry.fi –rekrytointiohjelmistoon on tulossa laajennuksena videohaastattelulaajennus. Asiakkaitamme tullaan tiedottamaan asiasta heti alkuvuonna.

FCG Talent Oy:n muita ohjelmistoja ovat ElbitHR, KuntaHR, KirkkoHR ja Kuntomaster. Käyttäjiä ohjelmistoilla on satoja tuhansia vuosittain. FCG Talent Oy:n edeltäjä, FCG Elbit Oy on kehittänyt ohjelmistoja useille eri toimialoille yli kolmekymmentä vuotta.

Sekä FCG Elbit Oy:n että FCG Kuntarekry Oy:n sopimukset siirtyvät uuteen yhtiöön ja jatkuvat nykyisten ehtojensa mukaisina.


Lisätietoja
Juho Toivonen
toimitusjohtaja
FCG Talent Oy
juho.toivonen a fcg.fi
040 505 5207


Lataa tiedote

Fcg Talent Tiedote 20122017
98 KB, päivitetty 20.12.2017

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 19.12.2017Takaisin