Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Blogi: Kainuussa vauhtia matkailuinvestointeihin

Blogi: Kainuussa vauhtia matkailuinvestointeihin

FCG tuottaa Kainuun matkailuinvestointien edistämiseen liittyviä asiantuntijapalveluita. Työ on osa Kainuun liiton, kainuulaisten yritysten ja kuntien sekä Kainuun Etu Oy:n rahoittamaa 64 North Portfolio -hanketta.

Hankkeen tavoitteena on käynnistää merkittäviä matkailuinvestointeja Kainuussa, erityisesti niillä alueilla, joilla on jo investointivalmiita kohteita tarjolla.

– On erityisen tärkeää kiteyttää suunnitelmat sijoittajia houkutteleviksi investointimahdollisuuksiksi ja kirkastaa niiden tuomaa liiketoimintapotentiaalia. Liian usein investointikohteiden esittelyssä keskitytään vain loppukäyttäjään tai toimintamalliin.

– FCG:n tiimi on osoittanut nopeaa ymmärrystä, miten nostaa esille investointikohteiden tärkeimmät näkökohdat – ja kertoa ne sijoittajille niin, ettei esittely vaikuta pankkirahoituksen hakemiselta, Carl Wideman Kainuun Etu Oy:stä kertoo.

Lue lisää tuoreimmasta Kaupunkisuunnittelu.com-blogista Kainuussa vauhtia matkailuinvestointeihin

Kuvat esimerkkejä investointikohteen visualisoinnista. Janne Tolppanen FCG.

Visualisointi Kuva 1 1500

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 5.1.2018Takaisin