Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG mukaan FIBS-yritysvastuuverkostoon

FCG mukaan FIBS-yritysvastuuverkostoon

FCG on liittynyt yritysvastuun asiantuntijaverkoston FIBSin jäseneksi. Verkoston tavoitteena on kehittää yhdessä yritysten ja organisaatioiden toimintaa entistä vastuullisemmaksi, kestävämmäksi ja kannattavammaksi.

Mukana FIBS-verkostossa on yli 300 suomalaista yritystä, kansalaisjärjestöä, oppilaitosta, julkisen sektorin toimijaa sekä muita yhteiskunnallisia vaikuttajia. Verkosto tarjoaa tietoa uusista innovatiivisista tavoista kehittää vastuullista liiketoimintaa sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua eri toimialojen yritysten ja muiden yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa. 

FIBS-verkostoon voivat liittyä mukaan kaikki organisaatiot, jotka pyrkivät edistämään yhteiskuntavastuuta. 

Tutustu FIBS-verkostoon www.fibsry.fi 

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 26.1.2018Takaisin