Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG Prodacapo Group osti pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Englannista

FCG Prodacapo Group osti pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Englannista

FCG Prodacapo Group vahvistaa asemaansa sosiaali- ja terveydenhuollon suorituskyvyn johtamisen järjestelmätoimittajana.

Helsinki/Tukholma - Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveydenhuollon kustannuslaskentaan, alueelliseen suorituskyvyn mittaamiseen sekä analytiikkaan erikoistunut tietojärjestelmätoimittaja FCG Prodacapo Group vahvistaa asemaansa eurooppalaisena sosiaali- ja terveydenhuollon suorituskyvyn johtamisen järjestelmätoimittajana ostamalla englantilaisen terveydenhuollon kustannuslaskennan asiantuntijayrityksen - Bellis-Jones Hill Ltd.

Ostettu yritys on toiminut Prodacapo -ohjelmistojen jälleenmyyjänä lähes kaksikymmentä vuotta. Tällä hetkellä yrityksellä on noin 40 terveydenhuollon NHS Trust asiakasta.

Terveydenhuollon palvelutuottajat eripuolilla maailmaa ovat siirtymässä arvopohjaiseen palvelutuotannon ohjaukseen (Value-Based Healthcare), jonka tavoitteena on tuotettujen suoritteiden lisäksi kiinnittää huomio myös sosiaali- ja terveydenhuollon palveluilla aikaansaatuihin terveyshyötyihin (Outcomes). Palvelutuotannon arvon katsotaan tällöin muodostuvan terveyshyötyjen ja niiden aikaansaamiseksi käytettyjen panosten suhteesta. Myös Englannissa useat NHS palvelutuottajat ovat uudistamassa toimintaansa kohti Value-Based Healthcare -ajattelua. FCG Prodacapo Groupin ja sen kumppaneiden tavoite on tarjota asiakkaille ylivertainen ohjelmistoratkaisukokonaisuus arvopohjaisen palvelutuotannon suunnitteluun ja ohjaukseen.

Toimintamme useissa Euroopan maissa tarjoaa asiakaskunnallemme ainutlaatuisen mahdollisuuden tietojen vaihtoon sekä vertaisarviointiin perustuvien parhaiden käytäntöjen omaksumiseen. Pohjoismaiden ja Iso-Britannian lisäksi FCG Prodacapo Group hakee edelleen aktiivisesti hallittua kasvua valituilta markkina-alueilta.  

”Englannin NHS-yhteisöillä on erittäin korkeatasoinen osaaminen terveydenhuollon kustannuslaskennassa. Olemme iloisia ja ylpeitä, että saamme tiivistää yhteistyötämme heidän kanssaan. Yritysosto vahvistaa entisestään FCG Prodacapo Groupin edellytyksiä olla yksi Euroopan merkittävimmistä toimialan ohjelmistotaloista. Uskommekin, että laajentumisestamme on hyötyä koko asiakaskunnallemme.” toteaa FCG Prodacapo Group Oy:n toimitusjohtaja Kari Lappalainen.  

”Yhteistyön tiivistäminen on pitkään jatkuneen kumppanuuden luonnollinen jatkumo. Tunnemme Prodacapo-ohjelmistoratkaisut ja arvostamme niiden sujuvaa toimintalogiikkaa sekä tukea kehittyneelle analytiikalle. Uusien alueellisten Prodacapo-ratkaisujen myötä kykenemme vastaamaan myös asiakkaidemme lisääntyneeseen kiinnostukseen Value-Based Healthcare -ajatteluun.”toteaa Bellis-Jones Hill Ltd:n toimitusjohtaja Philip Garland.   


LISÄTIETOJA
Ari Kolehmainen, toimitusjohtaja, FCG Finnish Consulting Group Oy 
ari.kolehmainen a fcg.fi 044 7046252

Kari Lappalainen, toimitusjohtaja, FCG Prodacapo Group Oy
kari.lappalainen a prodacapo.com 040 5805675

Philip Garland, toimitusjohtaja, Bellis-Jones Hill Ltd.
Phil.Garland a bellisjoneshill.com  +44 798 513 5895

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 15.1.2018Takaisin