Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Juho Toivonen FCG Talentin toimitusjohtajaksi

Juho Toivonen FCG Talentin toimitusjohtajaksi

FCG Talent Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Juho Toivonen.

Kunta-alan johtavaa Kuntarekry.fi -rekrytointipalvelua tuottava FCG Kuntarekry Oy ja ohjelmistopalveluyhtiö FCG Elbit Oy yhdistyvät tammikuun alussa FCG Talent Oy:ksi. Yrityksen toimitusjohtajaksi on nimitetty Juho Toivonen 1.1.2018 alkaen. 

Juho Toivonen aloitti FCG Elbitin johdossa tammikuussa 2017. Viime syksystä hän on toiminut myös FCG Kuntarekryn toimitusjohtajana. Toivosella on yli 30 vuoden monipuolinen kokemus ICT-alan johtotehtävistä mm. Elbit Oy:stä.

- Yhdistyminen tuo asiakkaidemme saataville entistä laajemmin henkilöstötiedon hallintaan liittyviä ohjelmistopalveluita ja lisää ominaisuuksia jo käytössä oleviin ohjelmistoihin. Tavoitteemme on jatkossakin olla asiakaslähtöisten ohjelmistopalveluiden innovatiivinen ja ketterä kehittäjä, Juho Toivonen sanoo.

FCG Talent on globaali ohjelmistotoimittaja, joka kehittää moderneja ja käyttäjäystävällisiä SaaS-ohjelmistoratkaisuja rekrytointiin, henkilöstötiedon hallintaan ja kehittämiseen sekä ohjelmistoja kuntoutuslaitosten toiminnanohjaukseen. FCG Talentissa työskentelee 34 ohjelmistoalan ammattilaista. Yhtiöllä on toimistot Oulussa ja Helsingissä. 

Kirsi Klaile (kirsi.klaile a fcg.fi), 16.1.2018Takaisin