Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Kuntarekry.fi-palvelulla 1,9 miljoonaa käyttäjää

Kuntarekry.fi-palvelulla 1,9 miljoonaa käyttäjää

Kuntarekry.fi-palvelu kasvattaa suosiotaan. Palvelua käytetään yhä enemmän mobiilisti.

FCG:n Kuntarekry.fi-palvelu kasvatti myös viime vuonna kävijämääräänsä. Käyttäjiä oli peräti 1,9 miljoonaa eli 200 000 enemmän kuin edellisenä vuonna.

Kaikkein vilkkainta sivustolla oli helmi-maaliskuun taitteessa. Silloin käyttäjiä oli viikon aikana lähes 90.000. Yhä useampi etsi työpaikkoja kännykällä: mobiilikäyttäjiä oli viime vuonna 30 %.

Kuntarekry.fi on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu. Työnhakijoille palvelusta löytyy jatkuvasti yli 3000 työpaikkaa kaikkialta Suomesta ja helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen. 

Kuntarekry.fi palvelun tuottaa FCG Talent Oy. Työnantajille eli kunnille, kaupungeille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yrityksille FCG Talent tarjoaa rekrytoinnin ja henkilöstötiedon hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja. Ne sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin, sijaisuuksien hallintaan sekä osaamisen johtamiseen ja henkilöstön kehittämiseen. Kuntarekry.fi-palvelua käyttää rekrytoinnissaan yli 250 työantajaa eri puolilla maata.

Katso avoimet työpaikat kunnissa ja kaupungeissa Kuntarekry.fi 

Kirsi Klaile (kirsi.klaile a fcg.fi), 26.1.2018Takaisin