Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Timo Läksy FCG:n Turun aluepäälliköksi

Timo Läksy FCG:n Turun aluepäälliköksi

FCG Finnish Consulting Groupin Turun aluepäällikkönä on vuoden alussa aloittanut Timo Läksy, insinööri/eMBA.

Läksy siirtyi tehtävään Schneider Electriciltä, jossa hän on viimeksi vastannut kerrostalojen lämmöntalteenottojärjestelmien tuotteistamisesta ja myynnin kehittämisestä sekä Turun alueen asiakkuuksista julkishallinnossa ja yksityisellä sektorilla. 

Läksy vahvistaa FCG:n monipuolista palvelutarjontaa Turun alueella pitkällä kokemuksellaan kiinteistöalalta sekä vankalla varsinaissuomalaisella paikallistuntemuksellaan. 

FCG Finnish Consulting Group Oy on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä ja markkinajohtaja monella toimialallaan. Yrityksen palveluissa yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen osaaminen infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, monialaisesta koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista.

FCG Turun aluetoimistossa työskentelee yli 20 suunnittelun, tekniikan ja johdon konsultoinnin asiantuntijaa – vahvistettuna FCG-konsernin yhteensä 750 osaajalla kotimaassa ja kansavälisesti. FCG Finnish Consulting Groupin omistaa Kuntaliitto Holding Oy. Yrityksen liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa. www.fcg.fi 

Lisätiedot
Timo Läksy
040 0525 910
timo.laksy a fcg.fi
FCG Finnish Consulting Group Oy
Puutarhakatu 45 B 20100 Turku

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 8.1.2018Takaisin