Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Aki Keskinen FCG:n Kaakkois-Suomen aluepäälliköksi

Aki Keskinen FCG:n Kaakkois-Suomen aluepäälliköksi

FCG vahvistaa toimintaansa ja kasvattaa palvelutarjontaansa Lappeenrannan, Kotkan, Kouvolan ja Lahden alueella. Imatran seudun kehitysyhtiön toimitusjohtaja Aki Keskinen, YTM, on nimitetty FCG Finnish Consulting Groupin Kaakkois-Suomen aluepäälliköksi.

Keskinen siirtyy FCG:lle tehtävästä, joka on ollut hyvä näköalapaikka Etelä-Karjalan julkiseen sektoriin, yrityksiin ja kansainväliseen toimintaan. Mukanaan FCG:lle hän tuo vahvat paikalliset verkostot sekä halun kasvattaa ja kehittää yrityksen liiketoimintaa kaakkoisen Suomen alueella. 
 
– Meillä on hyvä tiimi, jotka nyt tarkoitus lähteä kasvattamaan. Pyrin löytämään FCG:lle uusia hyviä tekijöitä. Teollisuuden asiakkaille pyritään myös tarjoamaan nykyistä enemmän digitalisaatioon ja veteen liittyviä palveluita, Keskinen kertoo työtehtävistä, joihin tulee tarttumaan FCG:llä.
 
Keskinen aloittaa FCG:llä 19.3. ja hänen toimipisteensä sijaitsee Lappeenrannan aluetoimistossa. Lisäksi Keskisen toimialueeseen kuuluvat Kotka, Kouvola ja Lahti. 

FCG Finnish Consulting Group Oy on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä ja markkinajohtaja monella toimialallaan. Yrityksen palveluissa yhdistyy monipuolinen osaaminen infra, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, monialaisesta koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista. FCG-konsernissa työskentelee 750 asiantuntijaa kotimaassa ja kansavälisesti. FCG Finnish Consulting Groupin omistaa Kuntaliitto Holding Oy. Yrityksen liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa. www.fcg.fi
 
Lisätiedot
Aki Keskinen, 044 355 7869, aki.keskinen a kehy.fi
Lauri Solin, myyntijohtaja, FCG Finnish Consulting Group, 044 704 6281, lauri.solin a fcg.fi

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 15.2.2018Takaisin