Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

ÄLUMTOK – Järviseudun master plan taipuu rap-riimeiksi

ÄLUMTOK – Järviseudun master plan taipuu rap-riimeiksi

"Meidän masterplan on tosi hyvä plääni kuuluviin on päässyt toimijoiden ääni. Aisapari aktivoi ja kokoamisen hoiti FCG, tuo Hannan tiimi hyvää työtä tekee. "

Näin riimittelee toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää Leader Aisaparista Etelä-Pohjanmaalta. Kyseessä on ÄLUMTOK (Älä Unohda Mitä Tänään Olet Kuullut) -rap, jonka lainit kertovat Järviseudun neljän kunnan matkailun master planista. 
 
– Tiesin, että joudun asiasta jotakin master planin julkistustilaisuudessa kertomaan ja mielestäni on mukava jutella jotakin erilaista, Niemi-Huhdanpää valottaa riimien syntyä.   
 
FCG:n Järviseudulle laatima master plan on hionut alueen matkailun kehittämisen pääteemat Kraatterijärven seudun timantin muotoon. Sen pohjana ovat luonto- ja vesistöteemat ja kärjeksi nousee geo- ja astroteema. Timantti konkretisoi Lappajärven syntyhistoriaa ja tarinaa meteoriittikraatterina. 
 
– Kun näin timantin ensimmäisen kerran master planin luonnoksessa, minulle tuli mieleen Marilynin Diamonds Are A Girl's Best Friend ja Cheekin Timantit ovat ikuisia, Niemi-Huhdanpää kertoo

Miten ÄLUMTOK-rap jatkuu ja mitä millainen master plan sen taakse kätkeytyy? Lue lisää uudesta Kaupunkisuunnittelu.com-blogista ÄLUMTOK

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 13.2.2018Takaisin