Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG myy Virossa toimivan FCG Invictan

FCG myy Virossa toimivan FCG Invictan

FCG Finnish Consulting Group Oy jatkaa kansainvälisen verkostonsa kasvattamista sekä keskittää menestyksekästä koulutusliiketoimintaansa Suomeen ja Ruotsiin. Viron koulutusliiketoiminnasta ja Virossa toimivan FCG Invictan omistajuudesta FCG luopuu helmikuun alussa.

Merkittävimpänä syynä transaktioon on muun muassa se, että FCG:n strategiset painopistealueet kannattavan kasvun toteuttamiselle ovat muilla markkinoilla. Myös Viron kompakti koko suosii paikallista toimijaa, jollaisena ostajayritys Turundusproff OÜ on vahva osaaja.


Hyvässä yhteisymmärryksessä tapahtuneen kaupan osapuolet ovat myös kartoittaneet yhteistyömahdollisuuksiaan koulutuksen ja projektitoiminnan osa-alueilla. Tulevaisuudessa uusia suomalaisvirolaisia yhteistyöaloitteita voivat olla esimerkiksi EU-projektit ja ajankohtaiset seminaarit. 

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 5.2.2018Takaisin