Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Sote-kustannuslaskennan palvelut uudella Prodacapo.com-sivustolla

Sote-kustannuslaskennan palvelut uudella Prodacapo.com-sivustolla

FCG Prodacapo Groupin uusi verkkopavelu Prodacapo.com on julkaistu.

FCG Prodacapo Group on johtava sosiaali- ja terveydenhuollon kustannuslaskentaan erikoistunut tietojärjestelmien kehittäjä. Yritys toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Englannissa, joka liittyi vuoden vaihteessa Prodacapo-maihin yrityskaupan myötä. 

Nyt julkaistu uusi Prodacapo.com kattaa kaikki neljä maata ja sivuston sisällöt ovat tällä hetkellä englanniksi. Kevään kuluessa palvelu julkaistaan myös ruotsiksi ja suomeksi, jolloin sivustolle tulee myös enemmän maakohtaista sisältöä.

FCG Prodacapo Groupin ilmeen suunnittelussa yhteistyökumppanina on ollut mainostoimisto Ida Fram.

Tutustu Prodacapo.com

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 26.2.2018Takaisin