Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Talous- ja rahoitusfoorumi on verkottumisen ykköspaikka

Talous- ja rahoitusfoorumi on verkottumisen ykköspaikka

Kuntaliiton Talous- ja rahoitusfoorumi eli Rafo kokosi Suomen kuntajohdon Itämeren aalloille jälleen viime viikolla. Nyt 31. kertaa järjestetty foorumi on satojen talousalan vaikuttajien merkittävä vuosittainen ajankohtais- ja verkottumistapahtuma. Foorumin järjestelyistä vastaa FCG Koulutus.

– Rafo on aikanaan alkanut pienimuotoisena kaupunkien talous- ja rahoitusfoorumina, mutta kasvanut näihin mittoihin nopeasti. Tapahtuma on uudistunut ajassa ja on edelleen elinvoimainen, toimitusjohtaja Ari Kolehmainen FCG:ltä luonnehtii. 

– Tapahtuman merkitys verkottumisfoorumina suuri. Täällä kokoontuu kuntaväki, alueellisten tahojen väki, valtiovallan edustajat ja yritysten väki. Lisäksi tapatumassa on tarjolla joka vuosi aina ajankohtaisin tieto valtakunnan huipulta.


Talous- ja rahoitusfoorumi kutsuu jälleen ensi vuonna 6.–8.2.2019.

Katso lisää Rafo-tunnelmia Kuntaliiton videolta

Rafo Video

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 13.2.2018Takaisin