Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Blogi: Smart City -verkostoista hyöty irti FCG:n verkostokuvausselvityksellä

Blogi: Smart City -verkostoista hyöty irti FCG:n verkostokuvausselvityksellä

Smart City ja älykkään kaupunkikehittämisen teemat ovat esillä monien suomalaisten kaupunkien strategioissa ja kehittämistoimissa. Jyväskylän kaupunki halusi arvioida ja selvittää kotimaisiin ja kansainvälisiin Smart City -verkostoihin kuulumisesta saatavia hyötyjä. Se onnistui FCG:n verkostokuvausselvityksellä.

Projektin tavoitteena oli selvittää, mihin verkostoihin Jyväskylän kaupungin kannattaa kuulua ja mitkä ovat verkostoihin kuulumisen reunaehdot. Selvitys auttaa Jyväskylää kohdistamaan resurssit tehokkaasti niihin älykkään kaupunkikehittämisen verkostoihin, joista kaupunki saa parhaan mahdollisen lisäarvon kehittämishankkeidensa taustalle.

Miten selvitys tehtiin ja millaisia tuloksia siitä syntyi, lue lisää Kaupunkisuunnittelu.com-blogista Lauri Vierron tuoreesta artikkelista Smart City -verkostoista hyöty irti FCG:n verkostokuvausselvityksen avulla

Tutustu palveluihimme Kaupunkisuunnittelu ja -kehitys

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 25.4.2018Takaisin