Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Videorekrytointi nyt käytössä Kuntarekry.fi-palvelussa

Videorekrytointi nyt käytössä Kuntarekry.fi-palvelussa

Sujuvampi rekrytointiprosessi videoinnin avulla.

Kuntarekry ja videorekrytoinnin kotimainen pioneeri RecRight ovat tuoneet videohaastattelun uutena lisäominaisuutena Kuntarekry.fi-palveluun.  

Kuntarekry.fi:n videohaastattelulaajennos aikaistaa rekrytoijan ja hakijan kohtaamista. Se ei korvaa perinteistä haastattelua, mutta se nopeuttaa huomattavasti rekrytoinnin alkuvaihetta. 

- Mullistimme kunta-alan rekrytoinnin v. 2010 tuomalla markkinoille ketterän rekrytoinnin ja sijaisrekrytoinnin pilvipalvelun. Seuraavaksi kehitimme katkeamattoman mobiilin työnhaun ensimmäisenä Suomessa. Nyt haluamme tarjota asiakkaillemme sujuvamman rekrytointiprosessin videoinnin avulla, FCG Talentin toimitusjohtaja Juho Toivonen kertoo.

- Videohaastattelu mahdollistaa persoonan löytämisen hakemuksen takaa. Yhdellä voi olla timantinkova CV, mutta tiimisopivuus ontuu. Toisen hakemus on perustasoa, mutta persoona häikäisee. Videohaastattelun hyödyntäminen karsintavaiheessa vastaa molempiin haasteisiin. Myös ajansäästö on huomattava, jopa 60 % verrattuna normaaliin rekrytointiprosessiin, RecRightin toimitusjohtaja Riku Malkki sanoo.

Video on myös loistava tapa tuoda esiin positiivista ja edistyksellistä työnantajamielikuvaa.
- Oikein muotoilluilla kysymyksillä mielikuva välittyy tehokkaasti ydinsidosryhmään eli henkilöihin, jotka haluavat työskennellä yrityksessä, lisää Juho Toivonen.

Lisätietoja
Ville Jurkkala, myyntijohtaja
FCG Talent Oy
ville.jurkkala a fcg.fi
+358 40 7591049 

Kirsi Klaile (kirsi.klaile a fcg.fi), 3.4.2018Takaisin