Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Kaupunkisuunnittelun yhteinen 3D-kartta-alusta kaikkien Suomen kuntien käyttöön maksutta

Kaupunkisuunnittelun yhteinen 3D-kartta-alusta kaikkien Suomen kuntien käyttöön maksutta

FCG tarjoaa ilmaiseksi kaikille Suomen kunnille yhteisen kansallisen FCG MAPGETS-kartta-alustan ja CityInfo-kaupunkisuunnittelusovelluksen.

Kunnat ja kaupungit saavat nyt maksutta käyttöönsä paikkatietoa visualisoivan kaupunkimallin ja verkossa toimivan kolmiulotteisen suunnitteluympäristön. Näillä työkaluilla kunnat ja kaupungit voivat visualisoida esimerkiksi kaavahankkeita, valmiita kaavoja, tonttitietoja tai liikennereittejä. Kaikille avoimella kartalla julkaistut tiedot ovat reaaliaikaisesti kaikkien saatavilla: kuntalaisten, viranomaisten, päättäjien ja rakennuttajien. 

Kolmiulotteiselle kartalle kunnat voivat tuoda mitä tahansa paikkatietoa sisältäviä aineistoja, jotka ovat luettavissa ohjelmistorajapintojen kautta. Niitä voi MAPGETS-alustalla tarkastella yksittäin tai muihin tietoihin yhdistettynä. Alusta nopeuttaa kaupunkikehittämistä, maankäytön suunnittelua ja erilaisten suunnitelmien läpikäyntiä. Sen avulla pystyy tarkastelemaan suunnitelmien vaikutuksia myös tulevaisuudessa. 

MAPGETS on ensimmäinen ilmainen ja kaikille yhteinen järjestelmäriippumaton 3D-kartta-alusta paikkatiedon esittämiseen Suomessa. Palvelu on kotimainen ja kokonaan Suomessa kehitetty. Palvelun tuottaa FCG City Portal Oy.

Lue lisää maksuttomasta MAPGETSistä kunnille projektit.fcg.fi/MAPGETS

Tutustu: MAPGETS Finland  https://suomi.mapgets.com

Haluatko kuulla lisää?

Osallistu MAPGETS-infowebinaariin pe 8.6.2018 klo 13.00-13.30

Kysy lisää

Heikki Rajasalo
toimitusjohtaja, FCG City Portal Oy
heikki.rajasalo a fcg.fi
puh. 044 704  6290

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 23.5.2018Takaisin