Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 22.–23.5. Jyväskylässä

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 22.–23.5. Jyväskylässä

Esillä mm. tietojenkäsittelyn uudet toteutukset, älykkäät sairaalat, robotiikan hyödyt ja toiminnan kehittäminen uusiin hallintorakenteisiin.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät kokoaa yli 1500 sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja tietojenkäsittelyn asiantuntijaa Jyväskylän Paviljonkiin.

FCG:n tuotteet ja ratkaisut ovat laajasti esillä ATK-päivillä, tässä muutama poiminta:
• Toimintakyvyn ja avuntarpeen arvioinnin järjestelmien ja hoitoituusluokitusjärjestelmän sovellus uudistuu. Toimintakyky- ja hoitoisuustieto tallennetaan jatkossa yhteiseen AIRA-tietopalveluratkaisuun.
• Potilasluokittelujärjestelmien (casemix-järjestelmät) tuoteperhe kasvaa suun terveydenhuollon episodipohjaisella potilasluokittelulla (dDRG) ja myöhemmin sosiaalihuollon asiakasryhmittelyllä. 
• THL:n kanssa yhteistyössä on kuvattu vuosien 2015-2016 perusterveydenhuollon potilaskirjo ja tuotanto FCG:n potilasryhmitystuotteilla koko maassa. Kuntien ja maakuntien hoitotuotantoa ja sen kustannuksia voi vertailla kunnittain ja maakunnittain.
• FCG Talentin Hesu-henkilöstösuunnittelun työkalu kokoaa monissa lähteissä olevan tiedon yhteen ja tajoaa mahdollisuuuden vaihtoehtojen simulointiin ennen päätöksiä. 

Tervetuloa kuulemaan lisää FCG:n osastolle B07 ja FCG Prodacapon osastolle B66.

ATK-päivien ohjelma


 

Kirsi Klaile (kirsi.klaile a fcg.fi), 21.5.2018Takaisin