Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Blogi: Pyöräilijän helmet - jalokivi, Lintuinmaa ja Linnoitus

Blogi: Pyöräilijän helmet - jalokivi, Lintuinmaa ja Linnoitus

Etelä-Karjala kutsuu pyöräilylomalle. Maakunnasta löytyy uusia teemallisia polkupyöräreittejä ja niille opastavat digitaaliset reittipalvelut. FCG laati Polkupyöräilyn teemareitti -selvityksen Etelä-Karjalan liitolle.

Hankkeen tuloksena Etelä-Karjalaan syntyi 15 teemallista pyöräilyreittiä, jotka vievät kaupungeista luonnon keskelle rauhallisiin maaseutu- ja järvimaisemiin. Reitit suunniteltiin yhdessä paikallisten pyöräilyaktiivien ja kuntien kanssa. Reiteillä pääsee tutustumaan myös maakunnan kulttuuriin ja historiaan sekä esimerkiksi Saimaa Geopark -kohteisiin. Reittien tuotteistamisella voidaan tukea paikallisia yrittäjiä ja elinkeinotoimintaa – esimerkiksi reittien varrella sijaitsevia matkailu- tai pyöräilypalveluita.

Lue lisää, millaisia reittejä Etelä-Karjalasta löytyy ja mitkä digipalvelut reiteille johdattavat tuoreimmasta Kaupunkisuunnittelu.com-blogista Pyöräilijän helmet: jalokivi, Lintuinmaa ja Linnoitus 

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 1.6.2018Takaisin