Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

DI Mari Puoskari on valittu FCG-konsernin toimitusjohtajaksi

DI Mari Puoskari on valittu FCG-konsernin toimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Mari Puoskari on valittu suunnittelu- ja konsultointikonserni FCG:n toimitusjohtajaksi. Puoskari seuraa tehtävässään Ari Kolehmaista, joka on ollut FCG:n konsernijohtajana vuoden 2011 alusta lähtien.

-  Mari Puoskarilla on vahva konsultoinnin ja kansainvälisen toiminnan osaaminen. Hän tuntee myös laajasti kunta-alaa, mistä tulee suurin osa FCG-konsernin kotimaan asiakkaista, toteaa FCG:n konsernihallituksen puheenjohtaja Jari Koskinen.


- Otan tehtävän vastaan inspiroituneena, FCG on monipuolinen ja kiinnostava yhtiö, Puoskari toteaa. - FCG:llä on vahva kasvutavoite, jota pystyn tukemaan liiketoiminta- ja strategiaosaamisellani sekä ihmiskeskeisellä johtamisotteellani.


Mari Puoskari siirtyy FCG:lle Pöyryn ympäristöliiketoiminnan johtajan tehtävästä. Tätä aiemmin hän vastasi mm. uusista liiketoiminnoista ja strategiasta Ekokem Oyj:n johtoryhmässä ja toimi useita vuosia liikkeenjohdon konsulttina. Kunta-alaa hän tuntee oltuaan Helsingin kaupunginvaltuustossa 12 vuotta, joista useita vuosia kaupunginhallituksessa ja neljä viimeistä kaupunginvaltuuston puheenjohtajana.


Puoskari aloittaa FCG:llä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

 

LISÄTIETOJA:

Jari Koskinen, hallituksen puheenjohtaja, FCG-konserni, jari.koskinen a kuntaliitto.fi, puhelin 044 976 4225

Mari Puoskari, puhelin 050 537 25 95

 

FCG Finnish Consulting Group on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoliiketoimintaan, konsultointiin, koulutukseen ja monialaiseen yhdyskuntasuunnitteluun keskittynyt konserni. Yhtiön asiakkaina on laajasti sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioita. Konsernin palveluksessa on noin 750 henkilöä ja sen liikevaihdosta 40 % tulee kansainvälisestä toiminnasta. FCG:n emoyhtiön omistaa Kuntaliitto Holding Oy. www.fcg.fi

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 5.6.2018Takaisin