Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG osti sote-kehitysyhtiö Flowmedik Oy:n

FCG osti sote-kehitysyhtiö Flowmedik Oy:n

FCG-konserni on vahvistanut digiosaamistaan ostamalla sote-kehitysyhtiö Flowmedik Oy:n. Flowmedik kehittää kevyitä ja helposti räätälöitäviä tuotannonohjausmittareita ja järjestelmiä sote-sektorille. Yhtiön asiakkaina ja yhteistyökumppaneina ovat muun muassa 19 sairaanhoitopiiriä.

  • FCG-konsernin sosiaali- ja terveydenhuoltoon liittyvä osaaminen ja kokemus on hyvin laajaa. Flowmedikin ihmisläheinen tiedon jalostamisen ja visualisoinnin osaaminen tuo siihen uutta ulottuvuutta. Samalla FCG antaa hyvän ympäristön Flowmedikin toiminnan ja tuotteiden kehittämiseen, sanoo FCG:n konsernijohtaja Ari Kolehmainen.

  • FCG:n laaja osaaminen kunta- ja sotesektoreilla antaa Flowmedikin tuotteille mahdollisuuksia entistä laajempiin asiakkuuksiin ja käyttötarkoituksiin. Digitaaliset, helposti käyttöönotettavat toiminnanohjausmittarimme tuovat asiakkaillemme uudenlaista näkökulmaa johtamiseen ja tiedon analysointiin, korostaa Flowmedik Oy:n toimitusjohtaja Henri Yoki.  

  • Asiakkaidemme kanssa yhdessä tehty digikehittäminen on toimintamme kivijalka ja tästä yhteistyöstä olemme syvästi kiitollisia. Fuusion myötä mahdollisuudet entistä laajempaan yhteistyöhön paranevat entisestään, kuitenkin meille tyypillisestä notkeudesta ja ennakkoluulottomuudesta tinkimättä, vakuuttaa Flowmedik Oy:n kehitys- ja viestintäjohtaja Michael Rossing


Flowmedik Oy jatkaa erillisenä yhtiönä FCG -konsernin omistuksessa. Yhtiön nimi muuttuu kaupan yhteydessä muotoon FCG Flowmedik Oy.

 

LISÄTIETOJA: 


FCG Finnish Consulting Group Oy

Ari Kolehmainen, toimitusjohtaja, ari.kolehmainen a fcg.fi


FCG Flowmedik Oy

Henry Yoki, toimitusjohtaja, henry.yoki a flowmedik.com 


FCG Finnish Consulting Group on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoliiketoimintaan, konsultointiin, koulutukseen ja monialaiseen yhdyskuntasuunnitteluun keskittynyt konserni. Yhtiön asiakkaina on laajasti sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioita. FCG:n emoyhtiön omistaa Kuntaliitto Holding Oy. www.fcg.fi

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 10.8.2018Takaisin