Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG SIPU International AB: Rekordår och rekrytering av ny VD

FCG SIPU International AB, Sveriges ledande leverantör av kompetensutveckling till offentliganställda erbjuder kurser och konferenser till alla delar av den offentliga sektorn. Företaget har idag ca 15 medarbetare på huvudkontoret i Stockholm och levererar över 300 kurser och konferenser varje år. SIPU, som har vuxit under många år, kommer 2018 att göra ett rekordår med en tillväxt på närmare 30%.


Åza Swedin Mickiewicz har blivit nominerad tillförordnad VD på SIPU. Josua Falck, tidigare VD har valt att lämna företaget efter 8 år på SIPU.
 

– SIPU är inne i en spännande fas av både stark tillväxt och utveckling av nya produkter och affärsområden. Vi går mot vår bästa höst någonsin och arbetet pågår för fullt för att nå ännu högre mål 2019. Vi har ett sammansvetsat och erfaret team av medarbetare som växt fram under Josuas ledning och vi önskar honom allt gott, samtidigt som vi ser fram emot att välkomna en ny VD för att ta företaget till nästa nivå, säger Mickiewicz.

 

– Det ligger ingen dramatik bakom beslutet, det känns väldigt bra att lämna över stafettpinnen till någon annan när företaget går så pass bra. Det har varit en fantastisk resa att bygga SIPU:s kursverksamhet till den nivå vi nått idag, men någon gång är det också dags att gå vidare, säger Falck.


Rekrytering av en ersättare startar omedelbart. Mer information om tjänsten kommer att annonseras inom kort. 


Mer information:


Åza Swedin Mickiewicz aza.mickiewicz a sipu.se 070 590 8540

Per Giertz, VD FCG Sweden per.giertz a fcgsweden.se 070 674 9191 

 

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 27.8.2018Takaisin