Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Harri Nyman rakennusterveys- ja sisäilmastopalveluiden tiimin johtoon Tampereelle

Harri Nyman rakennusterveys- ja sisäilmastopalveluiden tiimin johtoon Tampereelle

Rakennusterveysasiantuntija, rakennusmestari Harri Nyman on nimitetty FCG Finnish Consulting Groupin rakennusterveys- ja sisäilmapalveluiden tiimipäälliköksi Tampereelle.

Tamperelaissyntyinen Nyman palaa kotikaupunkiinsa Helsingistä, jossa on toiminut vastaavassa tehtävässä Etelä-Suomen tiimissä.

– Olen ollut vuodesta -82 reissussa Suomessa ja itänaapurissa. Viimeisen puolentoista vuoden ajan olen tehnyt osan aikaa töitä Tampereelta käsin, mutta nyt siirryn takaisin kokonaan, Nyman kertoo tyytyväisenä.  

Nymanin nimitys vahvistaa FCG:n rakennus- ja sisäilmastopalveluiden tarjontaa Tampereella sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. 

– Me tarjoamme korjausrakentamiseen koko palveluketjun esimerkiksi kuntotutkimuksista, riskikartoituksista, korjaussuunnitteluun, elinkaarihallintaan, rakennusfysikaalisen mallintamiseen ja kustannuslaskentaan.

Uudisrakentamisessa FCG:ltä löytyy vahvaa osaamista Terve talo -ohjelman ja kosteuskoordinoinnin tehtävistä. 

– Toimimme rakennuttajan tukena aina hankinnasta lähtien siinä, että saadaan rakennettua terveellinen talo, jossa kosteus- tai sisäilmaongelmia ei synny, Nyman korostaa.

FCG vahvistaa rakennusterveys- ja sisäilmastopalveluita myös rekrytoimalla parhaillaan lisää alan osaajia Tampereelle. Korjaussuunnittelun tiimipäällikkönä jatkaa Matti Kiljunen sekä kustannus- ja elinkaarilaskennan tiimipäällikkönä Paavo Kero. Palveluja tarjotaan Tampereella yhteistyössä FCG:n koko Suomen kattavan asiantuntijaverkoston kanssa. 

Tutustu palveluihimme Rakennusterveys ja sisäilmasto

Lisätiedot
Harri Nyman, tiimipäällikkö, 040 704 2269, harri.nyman(a)fcg.fi
Juhani Pirinen, toimialajohtaja, 044 750 5328, juhani.pirinen(a)fcg.fi

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 23.8.2018Takaisin