Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG Talent Oy:n Kuntomaster-liiketoiminta siirtyy Mediconsult Oy:lle

FCG Talent Oy:n Kuntomaster-liiketoiminta siirtyy Mediconsult Oy:lle

Mediconsult Oy vahvistaa kuntoutusalan osaamistaan ja ratkaisujaan ostamalla FCG Talent Oy:ltä Kuntomaster-liiketoiminnan. Tämän kaupan myötä Kuntomaster-yksikön asiakassopimukset ja työntekijät siirtyvät 1.10.2018 alkaen nykyisten sopimustensa mukaisilla ehdoilla Mediconsult Oy:lle.


  • Mediconsult on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan johtavia tietojärjestelmätoimittajia ja kuntoutusala on yksi toimintamme painopisteistä. Tällä liiketoimintakaupalla vahvistamme asemaamme sote-ohjelmistoratkaisujen toimittajana jatkuvasti kehittyvällä kuntoutustoimialalla, toteaa Mediconsult Oy:n toimitusjohtaja Tommi Salaspuro.
  • FCG Talent voi vastaavasti keskittyä rekrytointi- ja HR-ohjelmistoihin ja julkisen sektorin rekrytointiratkaisujen kehittämiseen. Tällä alalla olemme markkinajohtaja, toteaa FCG Talent Oy:n toimitusjohtaja Juho Toivonen.
  • FCG Talentin puolesta haluamme kiittää sekä Kuntomaster-yksikön henkilöstöä että asiakkaitamme pitkästä ja antoisasta yhteistyöstä ja toivottaa menestystä yhteistyölle Mediconsult Oy:n kanssa.


Kuntomaster-liiketoiminta koostuu kolmesta tuotekokonaisuudesta:


  • Kunto – kuntoutuksen palveluntuottajilla ja kuntoutusta tarjoaville yksiköille suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä
  • TestQuest - kuntoutuksen palveluntuottajille suunnattu mittausten ja kyselyiden hallintajärjestelmä.
  • Hoiva - erityishuoltopiireille suunnattu erityis- ja kehitysvammahuollon asiakashallintajärjestelmä.

 

LISÄTIETOJA:


Mediconsult Oy, Tommi Salaspuro, 010 524 5552, tommi.salaspuro a mediconsult.fi

FCG Talent Oy, Juho Toivonen, 040 505 5207, juho.toivonen a fcg.fi


Mediconsult Oy on ketterä suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Yrityksen ydinosaamista ovat asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisut. Ratkaisut on suunniteltu vastaamaan kattavasti niin sote-alueiden kuin pienempien organisaatioiden tarpeita sekä yksityisellä että julkisella puolella. www.mediconsult.fi


FCG Talent Oy on globaali ohjelmistotoimittaja, joka kehittää moderneja, innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistoratkaisuja rekrytointiin, henkilöstötiedon hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen. Päätuotteemme on valtakunnallinen Kuntarekry.fi-palvelu. www.fcgtalent.fi

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 19.9.2018Takaisin