Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Pöytyän terveyskeskuksen etävastaanotto saa kiitosta

Pöytyän terveyskeskuksen etävastaanotto saa kiitosta

MunKlinikka-etäpalveluun kätevästi vaikka kotisohvalta.

Pöytyän terveyskeskuksen etävastaanotto on saanut hyvää palautetta sekä asiakkailta että ammattilaisilta. Asiakas voi chatin kautta keskustella omalta kotisohvaltaan terveydenhuollon ammattilaisten kanssa joko anonyymina tai tunnistautuneena. Palvelu toimii tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla.

- Palvelu on helppokäyttöinen ja toivomme, että alueen asukkaat löytävät palvelun entistä useammin. Näin säästämme aikaa, rahaa ja sujuvoitamme asiakkaidemme arkea, sanoo johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymästä.  

MunKlinikka-palvelua ovat FCG Flowmedik kanssa yhteistyössä kehittäneet 2M-IT, Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä ja Istekki Oy.

Kirsi Klaile (kirsi.klaile a fcg.fi), 17.9.2018Takaisin