Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG:n energiapalvelut esillä Energia 2018 -messuilla

FCG:n energiapalvelut esillä Energia 2018 -messuilla

Tule tutustumaan tuulivoima- ja sähkövoima sekä tekojään energiajärjestelmäpalveluihimme Energia 2018 -messuilla Tampereella ti-to 23.-25.10. Löydät meidät Kuntaliiton kanssa yhteisosastolta E117 Tampereen Messukeskuksesta.

FCG:n Mika Autiopelto luennoi aiheesta Energiatehokkuutta kiinteistöihin, teollisuuteen ja liikenteeseen tiistaina 23.10. klo 10.40-11.40 Verso-ohjelmalavalla. Tutustu tapahtuman ohjelmaan 

Energia 2018 on alan suurin tapahtuma Suomessa. Tapahtuma kokoaa yhteen energia-alan toimijat. Siellä ovat esillä alan uusimmat teknologiat, laitteet ja ratkaisut, kovimmat asiantuntijat ja tekijät sekä runsas määrä laadukasta asiantuntijaohjelmaa. www.energiamessut.fi

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 22.10.2018Takaisin