Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Katso Webinaari: Kiertotaloudesta mahdollisuuksia kunnille

Katso Webinaari: Kiertotaloudesta mahdollisuuksia kunnille

Mitä kiertotalous oikeastaan on ja miksi kannattaa kunnissa siihen paneutua? FCG:n webinaari kertoo.

Kiertotalous pyrkii maksimoimaan tuotteiden komponenttien ja materiaalin sekä niihin sitoutuneen arvon kiertoa mahdollisimman pitkään. Samalla pyritään minimoimaan hukka ja jäte. Kiertotalouden suurin taloudellinen potentiaali liittyy teknologiaan, laitteisiin sekä niiden huoltoon ja valmistukseen.  


Kiertotaloutta pyritään käyttämään kunnan toiminnoissa, kuten rakentamisessa, infrastruktuurissa, liikkumisessa ja logistiikassa.


Katso infowebinaari, jossa kerromme, mitä kiertotalous ja siihen sisältyvät käsitteet tarkoittavat, miksi se on tärkeää ja miksi kuntien pitää ottaa se huomioon. Lisäksi esitellään muutama esimerkki Lappeenrannan kiertotaloudesta.


(kesto yhteensä noin 50 minuuttia)
Semi Salmikannas (semi.salmikannas a fcg.fi), 16.10.2018Takaisin