Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Töissä FCG:llä – Koulutuksen johtohommissa

Töissä FCG:llä – Koulutuksen johtohommissa

FCG Koulutus järjestää kunta-alan opetustilaisuuksia ja tapahtumia ympäri Suomea ja internetin välityksellä. Anniina Peltola toimii Koulutuksen toimialajohtajana. Anniina pääsi jo ainejärjestön kautta tutustumaan FCG:n toimintaan opiskeluaikoinaan ja yhtiö jätti lähtemättömän vaikutuksen. Vuosia myöhemmin Anniina sitten päätyi taloon.

 

- Aloitin vuonna 2013 korkeakouluharjoittelijana ja siitä sitten pyydettiin jäämään koulutuspäälliköksi. Sitä hommaa tein pari vuotta ja vuoden 2018 alusta olen toiminut toimialajohtajana, Anniina kertoo.

 

Työkavereitakin riittää kuvaamaan yksi sana: mahtava.

 

Katso lisää Anniinasta videolta!Tule meille töihin: fcg.fi/ura
Katso kaikki Töissä FCG:llä videot

Semi Salmikannas (semi.salmikannas a fcg.fi), 19.10.2018Takaisin