Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Tuumastukki-palkinto FCG:n Tommi Riipalle Oulussa

Tuumastukki-palkinto FCG:n Tommi Riipalle Oulussa

Oulun rakennusvalvonta palkitsee vuosittain rakennusalan toimijan, joka on kunnostautunut laadukkaan rakentamisen saralla.  Vuonna 2018 Tuumastukki-palkinnolla palkitaan korjausrakentamisen asiantuntijat Rakennusterveystiimin päällikkö Tommi Riippa FCG:ltä ja rakennustekniikan lehtori Hannu Kääriäinen Oulun ammattikorkeakoulusta. Tunnustus annettiin viikonloppuna Ouluhallissa Rakenna-Sisusta-Asu -messuilla.

Tunnustuksen perusteluiksi mainitaan, että Tommi Riippa ja Hannu Kääriäinen ovat pitkän linjan asiantuntijoina olleet aktiivisesti mukana sekä korjausrakentamisen koulutuksissa että tutkimustyössä ja jakavat näin korjausrakentamisen hyviä käytänteitä ja kokemuksia eteenpäin. He osallistuvat myös Oulun rakennusvalvonnan vaativien korjauskohteiden katselmustyöryhmän toimintaan ja vaikuttavat sitäkin kautta korjausrakentamisen laadun kehittämiseen.

Kuvassa Tuumastukki-palkitut Tommi Riippa (vas.) ja Hannu Käärinen. Kuva Oulun rakennusvalvonta.

Tutustu palveluihimme Rakennusterveys ja sisäilmasto

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 3.10.2018



Takaisin