Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Webinaari: Kiertotaloudesta mahdollisuuksia kunnille - ilmoittaudu mukaan

Webinaari: Kiertotaloudesta mahdollisuuksia kunnille - ilmoittaudu mukaan

Kiertotalous tarjoaa kunnille paitsi mahdollisuuksia vähentää ympäristövaikutuksiaan, myös näkökulman elinkeinosektorin uudistamiseen sekä mahdollisuuksia kehittää elinvoimaisuutta. FCG:n ilmainen webinaari vastaa ajankohtaisiin kiertotaloutta koskeviin kysymyksiin.

Kiertotaloudesta mahdollisuuksia kunnille 
Webinaari ma 15.10. klo 13-14

Miten kiertotalous voi vaikuttaa kuntien yritystoimintaan ja houkuttelevuuteen? Miten kunta voi edistää kiertotaloutta omassa toiminnassaan ja elinkeinojen kehittämisessä? Mistä rahat kehittämiseen ja investointeihin? Entä miten innovatiiviset hankinnat liittyvät tähän?

Kiertotalous tarjoaa kunnille paitsi mahdollisuuksia vähentää ympäristövaikutuksiaan, myös näkökulman elinkeinosektorin uudistamiseen sekä mahdollisuuksia kehittää elinvoimaisuutta. Tiedetään esimerkiksi, että kiertotalous tulee luomaan uusia työpaikkoja, mutta miten kiertotaloutta tulisi lähestyä, jotta kunnat pääsevät osalliksi kiertotalouden tarjoamista mahdollisuuksista?

FCG:n ilmainen Kiertotaloudesta mahdollisuuksia kunnille -webinaari on suunnattu kaikille kunnille, jotka ovat kiinnostuneita kiertotaloudesta ja pohtivat omaa rooliaan kiertotalouden kentässä. 

Webinaarissa puhuvat

  • FCG Suunnittelu ja tekniikan kiertotalouden asiantuntijat johtava asiantuntija Jaana Myllyluoma ja Kaakkois-Suomen aluepäällikkö Aki Keskinen
  • Mukana on myös Etelä-Karjalan Circwaste-hankkeesta aluekoordinaattori Salme Muurikka, joka kertoo kiinnostavia esimerkkejä Lappeenrannan kiertotalousteoista.


Ilmoittaudu webinaariin >>

Tutustu myös kiertotalouspalveluihimme www.fcg.fi/kiertotalous


Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 9.10.2018Takaisin