Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG:n konsernijohtajan kapula vaihtui Mari Puoskarille

FCG:n konsernijohtajan kapula vaihtui Mari Puoskarille

FCG:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Ari Kolehmainen saateltiin kiitosten kera eläkkeelle ja uusi toimitusjohtaja Mari Puoskari otti johtajankapulan haltuunsa eilen Paasitornissa Helsingissä.

– Tämäniltainen tilaisuus on historiallinen, koska saamme toivottaa tervetulleeksi uuden toimitusjohtajan ja samalla kiittää edellistä, eläkkeelle siirtyvää konsernijohtajaa Ari Kolehmaista ansiokkaasta työurasta FCG:n ja sen edeltäjien palveluksessa, FCG:n hallituksen puheenjohtaja Hanna Tainio toivotti vieraat tervetulleeksi kapulanvaihtotilaisuuteen.

Mari Puoskari astuu FCG:n johtoon tilanteessa, jossa konserni on hyvässä kasvusuunnassa ja tulevaisuus näyttää positiiviselta sekä FCG:n kotimaan että kansainvälisen toiminnan näkökulmasta. Tällainen kokonaisuus on helppoa siirtää uuden konsernijohtajan käsiin, Tainio jatkoi.

Tilaisuudessa luovutettiin myös Ari Kolehmaiselle Tasavallan Presidentin 6.12.2018 myöntämä Suomen Valkoisen Ruusun I luokan ritarimerkki. Tämän kunniamerkin Kolehmainen sai laajasta ja pitkäaikaisesta kokemuksestaan suomalaisen yhdyskuntarakenteen kehittäjänä Kuntaliitto-konsernissa.

– Toivotan menestystä koko FCG-konsernille, sen uudelle toimitusjohtajalle ja koko henkilöstölle. Samalla toivotan Ari Kolehmaiselle FCG-konsernin hallituksen puolesta mukavia ja mielenkiintoisia eläkepäiviä, Tainio toivotti.

Noin 70 juhlavieraan joukko vietti iloisen ja lämminhenkisen illan Paasitornissa. Puheiden, hyvän ruuan ja seurustelun ohella iltaa ilahduttivat Minna Vainionpään ja Olli Rinteen tulkitsemat chansonit ja tunnelman taustalle loihti Uncle John Band. 

Brandphoto Fcg Premium 0347 Web Brandphoto Fcg Premium 0361 Web Brandphoto Fcg Premium 0402 Web Brandphoto Fcg Premium 0382 Web Brandphoto Fcg Premium 0386 Web Brandphoto Fcg Premium 0395 Web

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 25.1.2019Takaisin