Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG Torni on uusi henkilö- ja tavarakuljetusten liikennepalvelu

FCG Torni on uusi henkilö- ja tavarakuljetusten liikennepalvelu

FCG Torni on uusi henkilö- ja tavarakuljetusten liikennepalvelumme. Laajentuminen liikenteen palvelujen alueelle on FCG:lle luontainen muutos, sillä olemme olleet mukana liikenne- ja infrasuunnittelussa 70 vuotta.

– Liikkumisen palvelut tulevat osaksi kaupunkisuunnittelua, ja markkinoita muokkaa nopeasti laajentuva Smart City -kehitys. Digitaaliset palvelut synnyttävät uusia tapoja käyttää tuotteita omistamatta niitä. Tämä sama kehitys koskee myös liikennettä, joka tulee muuttumaan tulevien parin vuosikymmenen aikana nopeasti, toimitusjohtaja Heikki Rajasalo FCG Transportationista kertoo.

FCG Torni -palvelun tuottaa FCG Smart Transportation Oy. Yritys keskittyy ensivaiheessa lakisääteisiä henkilö- ja tarvikekuljetusten tilaus-, ohjaus- ja raportointipalveluja. Jatkossa FCG Trasnportation tarjoaa myös henkilöliikenteen MaaS-palveluja ja osallistuu nopeasti etenevään autonomisen liikenteen edistämiseen. 

Lue lisää FCG Tornista www.fcg.fi/liikennepalvelut

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 14.1.2019Takaisin