Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Joakim Ingves FCG:n Länsi-Suomen aluepäälliköksi

Joakim Ingves FCG:n Länsi-Suomen aluepäälliköksi

FCG Finnish Consulting Groupin Länsi-Suomen aluepäällikkönä Vaasassa on aloittanut rakennusinsinööri Joakim Ingves. Hän vahvistaa FCG:n monipuolista palvelutarjontaa pitkällä kokemuksellaan suunnittelun, ympäristöluvituksen ja kaavoituksen parissa.

– Minulla on myös vahvaa kokemusta kunnalliselta alalta. Olen työskennellyt yhdeksän vuotta kunnallisissa tehtävissä. Tähän sektoriin keskitymme myös jatkossa. Tulemme panostamaan ja ylläpitämään olemassa olevien asiakkaiden palvelua, mutta lisäämme myös näkyvyyttä ja tukea Länsi-Suomen alueen kasvaville yrityksille, Ingves sanoo.  

FCG Finnish Consulting Group Oy on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä ja markkinajohtaja monella toimialallaan. Yrityksen palveluissa yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen osaaminen infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, monialaisesta koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista.

FCG:n Länsi-Suomen aluetoimistossa Vaasassa työskentelee 15 suunnittelun ja tekniikan ja asiantuntijaa – vahvistettuna FCG-konsernin yhteensä 750 osaajalla kotimaassa ja kansavälisesti. FCG Finnish Consulting Groupin omistaa Kuntaliitto Holding Oy. Yrityksen liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa. 

Lisätiedot

Joakim Ingves
joakim.ingves a fcg.fi
FCG Finnish Consulting Group 
Yrittäjänkatu 12, 65380 Vaasa 

Lauri Solin
Johtaja, myynti ja asiakkuudet, 
044 704 6281
lauri.solin a fcg.fi

Katariina Kääpä (katariina.kaapa a fcg.fi), 12.2.2019Takaisin