Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Kuntarekry.fi on Suomen suosituin kunta-alan rekrytointisivusto

Kuntarekry.fi on Suomen suosituin kunta-alan rekrytointisivusto

Viime vuonna sivustolla oli yli kaksi miljoonaa kävijää. Rekrytointeja tehtiin yli 30 000. Tälläkin hetkellä palvelussa on tarjolla yli 3000 työpaikkaa eri alojen ammattilaisille ympäri Suomen.

Kuntarekry.fi-sivustolta työnhakijat löytävät kunta-alan työpaikat olipa kyse vakituisista työsuhteista tai keikkatyöstä. Työnantajille palvelu tarjoaa monipuolisen rekrytointiohjelmiston, joka ottaa huomioon kuntien erityistarpeet rekrytoinnin eri vaiheissa.

Kuntarekry tavoittaa tehokkaasti julkisektorin eri alojen työnhakijat kaikkialla Suomessa. Se keventää rekrytoinnin rutiineja: työpaikkailmoituksen laatiminen on helppoa, viestittely rekrytiimin kesken sujuvaa ja hakemusten käsittely nopeaa. Yhdellä julkaisukerralla ilmoituksen saa eri kanaviin esimerkiksi TE-palveluiden ja oman organisaation verkkosivuille. 


Kuntarekry on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa


Monet kuntien rekryammattilaiset ovat olleet mukana kehittämässä ensi vuonna kymmenen vuotta täyttävää Kuntarekryä. Siksi esimerkiksi monille työnantajille keskeisen tärkeä sijaishallinta on valmiiksi integroitu järjestelmään. 

Työnantajan on helppo ylläpitää sähköistä sijaisrekisteriä sijaishallinnan työkalulla, ilmoittaa sijaispaikoista keikkakalenterissa ja tavoittaa sijaiset tekstiviestihaun avulla kiireisinä aikoina. Sijaisuuksia etsiville työnhakijoille omien käytettävyystietojen ylläpito ja työtarjousten seuraaminen omassa kalenterissa on helppoa. Sijaisuudesta sopiminen käy kätevästi tekstiviestillä.

Sijaisuuksista voi ilmoittaa myös älypuhelimella. Ilmoitus tehdään Rekrymobiililla, joka on Kuntarekryn mobiili sijaishaku.


Kuntarekry.fi on Suomen suurin osaajatietokanta

Kuntarekryn sivuilla tehdään vuodessa noin puoli miljoonaa työhakemusta. Myös ilman varsinaisen rekrytointiprosessin käynnistämistä on mahdollista tavoittaa hetkellisesti passiivisia, mutta potentiaalisia työnhakijoita ja tehdä heille työtarjouksia. 

Kuntarekry lukuina
• yli 300 kuntaorganisaatiota tai kuntaomisteista yhtiötä asiakkaina 
• yli 20 000 käyttäjää
• yli 30 000 rekrytointia 
• yli 200 000 sijaisrekrytointia
• yli 2 miljoonaa kävijää sivustolla
• 500 000 työhakemusta vuosittain

Kirsi Klaile (kirsi.klaile a fcg.fi), 28.2.2019Takaisin