Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Espoon kaupunki tilaa FCG Talentilta rekrytointijärjestelmän

Espoon kaupunki tilaa FCG Talentilta rekrytointijärjestelmän

FCG Talent Oy on voittanut Espoon kaupungin kilpailutuksen uudesta rekrytointijärjestelmästä.

Kilpailutus sisälsi rekrytointijärjestelmän lisäksi myös sijaisrekrytointijärjestelmän. Uusi rekrytointijärjestelmä otetaan käyttöön kuluvan vuoden aikana.

 

Rekrytointijärjestelmän valinnassa painotettiin laatua. Kriteereissä 70 prosenttia kilpailutuksen pisteistä perustui laatuun. Hinta painoi valinnassa loput 30 prosenttia. Painotuksella haettiin kokonaisvaltaisesti parasta ratkaisua.

 

- Kiitämme Espoota luottamuksesta. Tavoitteenamme on myös jatkossa tarjota kunnille laadukkaita HR-ratkaisuja. Uskomme vakaasti, että monipuolinen ja vankka osaamisemme kunta-alan rekrytoinneista, uudet innovaatiot sekä vankka tekninen ohjelmisto-osaaminen auttavat meitä näiden tavoitteiden saavuttamisessa, kertoo FCG Talentin toimitusjohtaja Juho Toivonen.

 

Lisätietoja:

Juho Toivonen

Toimitusjohtaja

040 505 5207

juho.toivonen a fcg.fi

Semi Salmikannas (semi.salmikannas a fcg.fi), 11.3.2019Takaisin