Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Hakulomake nyt myös englanniksi Kuntarekry.fi-palvelussa

Hakulomake nyt myös englanniksi Kuntarekry.fi-palvelussa

Porin kaupungissa englanninkielistä hakulomaketta on jo käytetty orkesterin rekrytoinneissa.

Joillakin aloilla suomen tai ruotsin kielen hallinta ei ole välttämätöntä. Nyt FCG Talentin kehittämään Kuntarekry-järjestelmään on tuotu myös englanninkielinen hakulomake. Asiakkaat voivat näin hyödyntää myös englanninkielisissä rekrytoinneissa järjestelmän erinomaisia ominaisuuksia kuten esimerkiksi hakijayhteenvetoa tai massaviestintää. 

Englanninkielisen hakulomakkeen käyttöönotto ei vaadi muutoksia organisaation asetuksiin. Se muodostetaan Kuntarekryn Julkaisu-välilehdellä, jossa valitaan ilmoituksen ja hakulomakkeen kieleksi englanti ja julkaisupaikaksi Kuntarekry.fi (English). Ilmoituksen teksti kirjoitetaan englanniksi omalla välilehdellään. Käyttöönotto ei vaadi tämän suurempia toimenpiteitä. Kuntarekryä voi edelleen käyttää suomeksi tai ruotsiksi kuten aiemmin. 


Porin kaupungissa englanninkielistä hakulomaketta on käytetty orkesterin rekrytoinneissa.  Aiemmin englanniksi saapuneet hakemukset syötettiin manuaalisesti Kuntarekry-järjestelmään. Nyt kaikki hakemukset saapuvat sinne suoraan.  

- Yhteenkin tehtävään tuli 54 hakemusta. Aika kauan olisi mennyt, jos ne olisi käsin syöttänyt Kuntarekryyn, rekrytointiasiantuntija Eija Koskela sanoo. 

- Työnhakijat olivat mielissään ja antoivat positiivista palautetta, kun he pystyivät jättämään hakemuksen työkielellään, kollega Tiina Limnell jatkaa. 

Kummankin asiantuntijan mielestä julkaiseminen on vaivatonta, joten he aikovat käyttää englanninkielistä lomaketta jatkossakin. 

Lisätietoja 
tuki a fcgtalent.fi " class="">tuki a fcgtalent.fi tai puhelimitse 044 4314 999 

 

Kirsi Klaile (kirsi.klaile a fcg.fi), 4.4.2019Takaisin