Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Töissä FCG:llä – Harjoittelijana FCG Internationalissa

Töissä FCG:llä – Harjoittelijana FCG Internationalissa

Harjoittelijaksi pääseminen FCG Internationalin kaltaiseen yritykseen ei ole helppoa, mutta Anne-Maria Salmela päätti näyttää parastaan. FCG tunnistikin lahjakkaan Salmelan kyvyt ja potentiaalin ja palkkasi tämän harjoittelijaksi.

- FCG Internationalilla työskentely aukaisee silmiä aivan uudella tavalla kansainvälisen kehityksen kentälle. Voin suositella paikkaa kenelle tahansa, joka omaa kiinnostuksen alaa kohtaa ja kovan työmoraalin, Anne-Maria kertoo.

 

Anne-Maria oli näyttänyt kyntensä akateemisella alalla voittamalla nuorten tutkijakilpailun sekä sijoittumalla maailmanlaajuisesti aivan kärkipaikoilla tutkintotodistuksellaan. Nyt hän tuo taitonsa FCG Internationalin käyttöön. Työympäristö on Anne-Marian mielestä mahtava ja hän saa tunteen, että hänen työpanostaan arvostetaan.

 

Katso videolta lisää!


Semi Salmikannas (semi.salmikannas a fcg.fi), 23.4.2019Takaisin