Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG vahvistaa johtoryhmäänsä – Päivi Allenius nimitetty markkinointijohtajaksi

FCG vahvistaa johtoryhmäänsä – Päivi Allenius nimitetty markkinointijohtajaksi

FCG vahvistaa johtoryhmäänsä – Päivi Allenius nimitetty markkinointijohtajaksi 


Finnish Consulting Group (FCG) nimittää Päivi Alleniuksen (VTM, KT. yo) markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 12.8.2019 alkaen. Markkinoinnin lisäksi Alleniuksen vastuulle kuuluu yhtiön ulkoinen viestintä ja yritysvastuu. Tehtävä on konsernissa uusi.

 

Allenius keskittyy yhtiön tunnettuuden rakentamiseen sekä kasvustrategian tukemiseen. FCG:llä on tytäryhtiöitä Suomen lisäksi kuudessa maassa ja kehityskonsultointiin liittyvää projektitoimintaa ympäri maapalloa. Yli 40 prosenttia konsernin liikevaihdosta tulee Suomen ulkopuolelta.

 

”Meidät vakuutti Päivi Alleniuksen vahvat näytöt markkinoinnin ja viestinnän kehittämisestä kansainvälisesti ja monipuolinen osaaminen eri toimialoilta. Tarvitsemme vahvan markkinoinnin osaajan viemään kasvuamme eteenpäin, ja uskon Päivin olevan tähän oikea henkilö, sanoo Mari Puoskari, FCG-konsernin toimitusjohtaja.

 

”FCG:llä on merkittävä rooli yhteiskunnan rakentamisessa niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Olen innoissani päästessäni mukaan rakentamaan FCG:n menestystarinaa ja kehittämään yhtiön tunnettuutta globaalisti, sanoo Päivi Allenius.

 

Päivi Allenius siirtyy FCG:lle Tiedolta, jossa hän toimi sidosryhmäsuhteista vastaavana johtajana. Ennen Tietoa Allenius työskenteli muun muassa markkinointijohtajana matkailuteknologiayhtiö Hotelzonissa Lontoossa sekä mediasuhteiden parissa Finnairilla.

 

Päivi Allenius työskentelee FCG:n pääkonttorilla Helsingissä ja raportoi toimitusjohtaja Mari Puoskarille.

 

Lisätietoja:

Mari Puoskari, toimitusjohtaja, FCG Group, mari.puoskari a fcg.fi. +358 50 537 2595.

 

FCG Finnish Consulting Group on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoliiketoimintaan, konsultointiin, koulutukseen ja monialaiseen yhdyskuntasuunnitteluun keskittynyt konserni. Yhtiön asiakkaina on laajasti sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioita. FCG:n emoyhtiön omistaa Kuntaliitto Holding Oy. www.fcg.fi

 

Eeva Kokki (eeva.kokki a fcg.fi), 10.6.2019Takaisin