Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Tuoreita projektipäälliköitä koulimassa – FCG:n projektipäällikkökoulutus

Tuoreita projektipäälliköitä koulimassa – FCG:n projektipäällikkökoulutus

FCG järjesti keskiviikkona 28.8 projektipäällikkökoulutuksen FCG Suunnittelu ja tekniikan asiantuntijoilleen FCG-talolla Käpylässä. FCG:n tapa johtaa projekteja I -koulutus oli pääasiassa suunnattu aloitteleville projektipäälliköille. Käpylään kokoontui 36 FCG:n asiantuntijaa ympäri Suomen hiomaan taitojaan ja verkostoitumaan.

— Koulutuksen tavoitteena oli antaa valmiuksia johtaa omia projektejaan sekä kirkastaa yhteisiä toimintatapoja, kertoo koulutusjärjestäjä Suvi Järvinen


Päivän aikana kokeneet asiantuntijat jakoivat osaamistaan ja kokemuksiaan muun muassa projektihallinnan, asiakkaiden kohtaamisen ja työnjohtamisen saralla.


FCG:n tavoitteena on järjestää projektipäällikkökoulutuksia noin kerran vuodessa.

 

— Tänä syksynä kysyntää koulutukselle oli niin valtavasti, että seuraavat koulutukset pyritään järjestämään jo keväällä, kertoo Järvinen.

 

Intensiivisestä koulutuspäivästä osallistujille jäi erityisesti mieleen tiedon jakamisen ja kommunikoinnin tärkeys sekä projektin sisäisesti että asiakkaalle, yhtenäisten toimintatapojen tärkeys sekä hyvän tiimihengen merkitys projektin onnistumiselle.

 

Syyskuun puolella järjestetään II-vaiheen koulutus, jossa astetta kokeneemmat projektipäälliköt pääsevät myös oppimaan uutta ja virkistämään vanhoja temppuja. 

Semi Salmikannas (semi.salmikannas a fcg.fi), 29.8.2019Takaisin