Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG Flowmedikin toiminnanohjausmittarit esittelyssä Kuntamarkkinoilla

FCG Flowmedikin toiminnanohjausmittarit esittelyssä Kuntamarkkinoilla

FCG Flowmedik suunnittelee ja toteuttaa uuden sukupolven toiminnanohjausmittareita pilvipalveluna.

FCG Flowmedik suunnittelee ja toteuttaa uuden sukupolven toiminnanohjausmittareita. Toiminnanohjaus tapahtuu pilvipalveluna, jossa se toimii laiteriippumattomana ja avoimena palveluna. Pilvipalvelu soveltuu myös tiedon vaivattoman reaaliaikaisen päivittämisen ja ominaisuuksien helpon lisäämisen. 


- Taivumme kaikkeen, missä tarvitaan reaaliaikaista mittausta, puhuttiin sitten sote- ja maakuntasektorista tai vaikkapa työyhteisöviestinnästä. On tärkeää tietää elisen tilanne ja missä ollaan nyt, jotta voimme suunnitella tulevaa ja kohdistaa osaamisen oikeaan kohteeseen. Muuttuva maailma tarvitsee muuntautumiskykyisen toiminnanohjausmittariston, asiakkuusjohtaja Tiia Ranta-Pere sanoo. 


Hämeenlinnan kaupunki on ottanut käyttöön FCG Flowmedikin kehittämän eTavoite-mittariston, jolla voidaan mitata ja visualisoida kaupunginvaltuuston asettamia tavoitteita alueen kasvulle ja hyvinvoinnille. 

- Mittarien avulla pääsemme helposti näkemään, millä osa-alueella on tarve tehdä toimenpiteitä haluttuun suuntaan, Hämeenlinnan kaupungin strategiajohtaja Markku Rimpelä kertoo. 


eTavoite on kaupunkilaisille avoin sovellus. Palautetta on tullut lähinnä koskee sovellukseen jääneistä vanhentuneista tiedoista. 


- Esimerkiksi kouluterveydenhuollon tilastot saamme näkyviin viiveellä. Tämä onkin meillä selkeä kehityskohde, kertoo Rimpelä.


Kuvassa Tiia Ranta-Pere ja Roope Vuorijärvi esittelemässä FCG Flowmedikin mittaristoja Kuntamarkkinoilla. 

Kirsi Klaile (kirsi.klaile a fcg.fi), 12.9.2019Takaisin