Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG:lle perustettiin järjestyksessään Suomen 200. henkilöstörahasto

FCG:lle perustettiin järjestyksessään Suomen 200. henkilöstörahasto

Henkilöstörahastolain säätämisestä on kulunut 30 vuotta 15.9.2019. Henkilöstörahastoista on muotoutunut 30 vuodessa koko henkilöstön yhteisiä etuuksia, jotka mahdollistavat verotehokkaan säästämisen ja sijoittamisen.

Vuosi 2018 oli historian vilkkain uusien rahastojen perustamisvuosi – rahastoja syntyi yhteensä 39. Keväällä 2019 perustettiin järjestyksessään 200. henkilöstörahasto FCG Finnish Consulting Group Oy:n yhteyteen. FCG:n yhteistyökumppanina toimii Elite Palkitsemispalvelut Oy.


FCG Finnish Consulting Group perusti henkilöstörahaston halutessaan luoda pitkäjänteisen sitouttamisohjelman, joka tukee konsernin strategian toteuttamista ja on henkilöstölle ehdoiltaan houkutteleva.


- Päädyimme perustamaan henkilöstörahaston, jonne voidaan ohjata sekä kertapalkkioita että tulospalkkioita voimassa olevan palkitsemisohjelman ja rahaston sääntöjen mukaisesti. Henkilöstörahasto on kiinnostava keino henkilöstölle myös pitkäjänteiseen ja aktiiviseen palkkioitten sijoittamiseen. Elite Palkitsemispalvelut oli helppo valinta yhteistyökumppaniksi asiantuntemuksen perusteella. Saimme tukea sekä FCG:n hallituksen linjaaman palkitsemisjärjestelmän yksityiskohtien määrittelyyn että rahaston perustamiseen ja sen hallinnon järjestämiseen, FCG:n henkilöstöjohtaja Eeva Kokki sanoo.


Lue Elite Palkitsemispalvelut Oy:n tiedote kokonaisuudessaan täältä: 


https://www.eabgroup.fi/ajankohtaista/suomen-200-henkilostorahasto-perustettiin-fcglle

Semi Salmikannas (semi.salmikannas a fcg.fi), 17.9.2019Takaisin