Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Lastensuojelun verkostohanke käynnistyy

Lastensuojelun verkostohanke käynnistyy

FCG Konsultointi käynnistää lastensuojelun verkostohankkeen tammikuussa 2020.

Kuntien lastensuojelu on paineen alla ja aika kuluu tulipaloja sammuttaessa. Alaa kuormittavat työntekijöiden vaihtuvuus ja puute.  Asiakkuudet, verkostot ja haasteet ovat monimuotoistunteet. Isojen asiakasmäärien ja monimutkaisten prosessien hallinta on vaikeaa. Työntekijät kokevat yksin työskentelyn haastavana ja henkisesti kuormittavana. Hyvistä ideoista huolimatta kustannuksissa on hallittavuusongelmia.

 

- Lastensuojelun verkostohankkeessa keskustelemme,  suunnittelemme ja jaamme hyviä käytäntöjä. Sitä kautta pääsemme kohti uusia, selkeämpiä toimintamalleja ja ratkaisuja, erityisasiantuntija Satu Kainulainen FCG Konsultoinnista kertoo.


FCG:n asiantuntijoiden käytännönläheiset ratkaisut perustuvat huolelliseen perehtymiseen, analytiikkaan, tiedon jalostamiseen ja vankkaan käytännön kokemukseen.


Seminaareissa käsitellään mm. henkilöstökysymyksiä, taloutta, prosesseja ja johtamista. Verkostohankkeeseen sisältyy myös 2-4 konsultointipäivää asiakkaan luona. Niissä keskitytään asiakkaan toivomiin kysymyksiin. Kehitysehdotus kohdistuu juuri näihin pulmakohtiin ja sen käytäntöön viemisessä FCG:n asiantuntijat ovat tukena.


Lue lisää >

Kirsi Klaile (kirsi.klaile a fcg.fi), 3.9.2019Takaisin