Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Nova Schola on kohtaamispaikka koulu- ja päiväkotitilojen suunnittelijoille ja toteuttajille

Nova Schola on kohtaamispaikka koulu- ja päiväkotitilojen suunnittelijoille ja toteuttajille

Konferenssi tarjoaa tuoreita näkemyksiä, tietoa ja erinomaiset mahdollisuudet verkostoitumiseen.

Nova Schola -konferenssi järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa. Tapahtuma osoitti heti tarpeellisuutensa, osallistujia oli yli odotusten ja palaute oli erinomaista. Ennen viimevuotista konferenssia FCG on toteuttanut useita Nova Schola Finlandia -verkostohankkeita. Tänä vuonna Nova Schola järjestetään 6.–7.11. Clarion Hotel Helsingissä Jätkäsaaressa.


Kuntien viranhaltijat, luottamushenkilöt  ja  palveluntuottajat kohtaavat  tänä vuonna Nova Schola -konferenssissa marraskuussa. Esillä ovat varsinkin koulujen tilaratkaisut. Minkälaisia niiden tulisi olla ja missä? Entä  kunnan koulu- ja palveluverkon kokonaisuus: rakennetaanko uutta vai korjataanko vanhaa? Miten pedagogiset lähtökohdat huomioidaan heti suunnitteluvaiheessa?


Konferenssin pääohjelmassa puhuvat mm. ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, kasvatustieteen professori Kirsti Lonka ja professori, arkkitehti Ilmari Lahdelma.


Kolmessa rinnakkaissessioissa esillä ovat mm. päiväkotitilojen mitoitukset, aistiystävällinen rakentaminen, koulutilojen turvallisuus ja sisäilmaongelmien hallinta.

Tapahtuman kantavana ajatuksena on tuotteesta palveluksi eli kuinka koulua tuotteena kehitetään palveluksi.  Konferenssi tarjoaa siten erinomaisen verkostoitumismahdollisuuden eri alojen yrityksille, jotka tarjoavat osaamistaan ratkaisujen toteutukseen.

Lue lisää ohjelmasta >
Ilmoittaudu >
 
 

Kirsi Klaile (kirsi.klaile a fcg.fi), 20.9.2019Takaisin