Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Pirkko Seitsalo nimitetty Ympäristöselvitykset-palvelualueen toimialajohtajaksi

Pirkko Seitsalo nimitetty Ympäristöselvitykset-palvelualueen toimialajohtajaksi

Pirkko Seitsalo on nimitetty Ympäristöselvitykset-palvelualueen uudeksi toimialajohtajaksi. Seitsalo siirtyy tehtävään Vapo Oy:ltä, jossa hän toimi energiantuotantolaitosten johtavana ympäristöasiantuntijana.

Takana on yli vuosikymmen tiukkaa kokemusta ympäristökonsultoinnista sekä energia- ja prosessiteollisuuden ympäristöselvityksistä. 


— Odotan innoissani uusia haasteita tiiminvetämisessä ja yhteistyötä monipuolisten asiantuntijoidemme kanssa, kertoo Seitsalo.

 

Vahvan asiantuntijataustan avulla Seitsalo pystyy avustamaan tiimiään myös itse hankkeissa. Ympäristöselvitysten parissa hän on jälleen mukana monipuolisissa ja vaihtelevissa hankkeissa ympäri Suomen.

 

— Koen, että konsulttipuolella pääsee olemaan kehityksen kärjessä. Uusien hankkeiden myötä oma asiantuntemus kulkee kehityksen mukana eikä jämähdä paikalleen, kertoo Seitsalo.

 

FCG:n ympäristöselvityspalveluihin kuuluu muun muassa ympäristövaikutusten arviointeja (YVA), ympäristölupahakemusten laatimista, meluselvityksiä, ympäristötarkkailua, vesistö- ja pohjavesipalveluita sekä luontoselvityksiä. 


Tutustu palveluumme: Ympäristö ja energia


Lisätietoja:

Pirkko Seitsalo, toimialajohtaja, pirkko.seitsalo a fcg.fi

Karoliina Joensuu, palvelualueen johtaja, 050 412 0546, karoliina.joensuu a fcg.fi

Semi Salmikannas (semi.salmikannas a fcg.fi), 26.9.2019Takaisin