Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Tiukka paketti ajankohtaista asiaa Kuntamarkkinoilla

Tiukka paketti ajankohtaista asiaa Kuntamarkkinoilla

Kunta-alan suurin vuosittainen tapahtuma tuttuun tapaan 11. - 12.9.2019 Kuntatalolla Helsingissä. Tarjolla tuhdisti ja monipuolisesti asiaa lastensuojelusta älykkään liikenteen palveluihin.

Tietoiskumme tarjoavat näkökulmia johtamisesta digitalisaatioon ja kiertotaloudesta kotihoitoon sisäilmaongelmia unohtamatta. Kaikki tietoiskumme löytyvät Kuntamarkkinoiden ohjelmasta hakusanalla fcg.


Poimintoja tietoiskuistamme teemoittain:

Tekninen toimiala

Sosiaali- ja terveydenhuolto

Johtaminen, luottamustoimi

Taloustoimi

Henkilöstötoimi

Tietohallinto


Tervetuloa FCG-osastolle

Messuosastollamme H2 on mukana monen alan asiantuntijoita, osastomme on heti sisääntulokerroksessa. Täällä kuulet koulutuksen, konsultoinnin ja suunnittelun uusimmat tuulet. Asiantuntijaklinikkamme tarjoaa apua päivän polttaviin kysymyksiinne.


Oletko jo tutustunut koulutustallenteisiimme? Tule tutustumaan FCG Koulutuksen tallennekauppaan A2.4 Loungessa (2.krs). Jaossa etukuponkeja, tule noutamaan omasi!Kuntarekryn ja FCG Talentin osasto 3.09 löytyy Kuntatalon 3.krsen hissien vierestä, jossa kaikkien osastolla kävijöiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Muistathan somessa: #fcg #kuntamarkkinat

   


   
 

Minna Nurminen (minna.nurminen a fcg.fi), 5.9.2019Takaisin