Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

FCG Koulutus on lanseerannut uudet verkkokoulutukset

FCG Koulutus on lanseerannut uudet verkkokoulutukset

Opiskele milloin sopii - tutustu uusiin verkkokoulutuksiin!

- Vastaamme uusilla verkkokoulutuksilla asiakastoiveeseen. Yhä useampi haluaa opiskella oman aikataulunsa mukaan. Verkkokoulutus on lisäksi aina pieni ympäristöteko, kun matka koulutuspaikalle jää pois. Se on myös asiakkaillemme tärkeää, FCG:n koulutusliiketoiminnan johtaja Tarja Salonen sanoo.

Verkkokoulutuksen kiistaton etu on myös mahdollisuus pysähtyä haastavampiin kohtiin ja toistaa ne tarvittaessa vaikka useampaan kertaan. Myös sisältöjen kertaaminen on mahdollista.

FCG:n verkkokoulutuksia tuotetaan parhaillaan ja tavoitteena on kattava valikoima eri aloilta kuten esimerkiksi johtamisesta, sivistystoimesta, viestinnästä ja lakiasioista. Tällä hetkellä tarjonta on runsainta terveydenhuollon, HR:n ja hallinnon aloilla.  

Verkkokoulutukset jakaantuvat kolmeen kategoriaan. Tietoisku antaa aiheesta perustiedot ja on kestoltaan 1,5–2 tuntia. Tietoiskun läpikäyminen ei edellytä ennakkotietoja aiheesta, ja se soveltuu kaikille. 

Osaaja-koulutus vastaa 1–2 työpäivän panosta. Se kattaa perustiedot aiheesta asiantuntijan laatimana ja pedagogisesti laadukkaana kokonaisuutena. Osaaja-koulutus soveltuu kaikille aiheeseen perehtymistä tarvitseville  toimialasta riippumatta.

Mestari-verkkokoulutuksessa syväsukelletaan aiheeseen. Koulutukset voivat sisältää tehtäviä ja verkkotutorointia. Koulutus soveltuu syvällistä osaamista omassa työssään tarvitseville, ja sen kesto on 3–5 työpäivää.

Tutustu verkkokoulutuksiimme  >


Kirsi Klaile (kirsi.klaile a fcg.fi), 17.10.2019Takaisin