Seuraa uutisvirtaamme ja lue tuoreimmat julkaisumme

Tiedolla johtamisen verkostohanke käynnistyy

Tiedolla johtamisen verkostohanke käynnistyy

Hanke tukee kuntia talousraportoinnin muutoksessa

Järjestyksessään kolmas tiedolla johtamisen verkostohanke eli Tijo käynnistyy alkuvuonna 2020. Hanke tulee kuntia tukee kuntia reilun vuoden kuluttua tapahtuvassa talousraportoinnin muutoksessa.


- Tarve tuelle talousraportoinnin automatisoinnissa on tunnistettu Kuntaliitossa, ja siksi olemme verkostoprojektin kolmannessa toteutuksessa entistäkin vahvemmin mukana. Taloustietolakipaketin mukaisen uuden toimintatavan tulee olla elävää elämää jo heti vuoden 2021 alusta, joten nyt viimeistään kunnissa ja kuntayhtymissä on oikea hetki ryhtyä toimenpiteisiin, Kuntaliiton erityisasiantuntija Minnamaria Korhonen sanoo.


Tijon ohjelmassa on sekä valtakunnallisia seminaareja että kuntakohtaista kehittämistä. Hanke tukee kuntia myös palveluluokituksen haltuun ottamisessa ja talouden pitkäjänteisessä tasapainottamisessa. Keinoina ovat mm. tuotteistus ja taloustiedon automatisointi. 


- Ulkoisen raportoinnin muuttuminen tarjoaa oivallisen hetken kehittää organisaation omia tiedolla johtamisen toimintatapoja, millaista tietoa johtamisen tueksi tarvitaan ja kuinka kehittämisen osalta edetään, projektijohtaja Kimmo Haapasalo FCG:tä sanoo.


 Lue lisää >

Lisätietoja
minnamaria.korhonen a kuntaliitto.fi
+358 50 513 4641


Kimmo Haapasalo
kimmo.haapasalo a fcg.fi
+358 40 520 3020

Kirsi Klaile (kirsi.klaile a fcg.fi), 1.11.2019Takaisin